Thursday, July 22, 2010
Friday, July 16, 2010
He didn't send us to Jail!
Had a doctor's appointment yesterday, but I'm only dilated to a 2, so not much is going on yet. We'll let you know later when we have news! We're just learning patience right now.
Saturday, July 10, 2010
4th of July
I guess in Ukiah the cops must leave town or something like that because there are illegal fireworks going off all around you, some of them good enough to rival the actual "legal firework show." It was a fun experience.
Aaron read in the paper earlier this week that the firework show here in Pendleton had some of its own excitement. They had it at the community park, and I guess someone forgot to turn off the automatic sprinklers! They had some very surprised spectators!
Sunday, July 4, 2010
Hershey Track Meet
Samuel did really well too. He got two 2nd place ribbons and then a participating ribbon in the 400m! The same kid beat him in both races.
There they are! It was a pretty close one between Samuel and the other kid!
Samuel had a slow start on the 400m. They had two kids for every lane and just told them that they could scoot over as long as they didn't run into anyone. Samuel got blocked for the first 100m, and by then the kids in the lead were way out there. Aaron was on the back stretch cheering and Samuel took off. He hit the wall around the 300m and I think ended up walking the last 3 steps over the finish line. He did great for his first try!
Samuel's softball throw. We left the meet early and found out later that Samuel placed 3rd in the softball throw! He was excited to get another ribbon!
Ellen
Saturday, July 3, 2010
Officially closed!
Our neighbor knocked on my door Thursday night and asked if he could mow my backyard/lot. It has been overrun by weeds and alfalfa, and he felt bad that we were left with such a mess. He has a riding lawnmower and thought he should volunteer for the job. I was so greatful for his offer. That was going to be one of our projects for Saturday. He ended up spending over two hours mowing. I watched for a few minutes, and then I went in and baked him, and us, a pie. I had enough time to bake the pie and have it cool enough to be handled by the time he was done. I think he is going to be a good neighbor. His youngest child is 10 and his name is Sam. Sam and Samuel have become really good friends, and its great to have Samuel have a boy to play with. He asks to invite Sam over so he can have some "boy time."
Thursday, July 1, 2010
How well do the kids know their dad?
1. Who is he named after?
Samuel: The Aaron in the Scriptures
Jacque: No one
Calista: James
Correct answer: The Kerns' named all their boys with Bible names and his middle name is
after his Grandpa Tom Kerns.
2. How many brothers and sisters does he have?
Samuel: 10
Jacque: ? some of both
Calista: a lot
Correct answer: 9 - 5 brothers, 4 sisters
3. What is his favorite cereal?
Samuel: I don't know
Jacque: Cheerios
Calista: Oatmeal
Correct answer: Oatmeal/granola or Raisin Bran if you want a "cold cereal"
4. Where was he born?
Samuel: I think in Haines
Jacque: Baker
Calista: In his mommy's tummy
Correct answer: Baker
5. How old was he when he got married?
Samuel: Probably around 20
Jacque: 20
Calista: 30
Correct answer: 22
6. What is his favorite flavor of ice cream?
Samuel: Vanilla
Jacque: Vanilla
Calista: Strawberry
Correct answer: Strawberry
7. What is his favorite food?
Samuel: He doesn't care
Jacque: Pizza
Calista: Strawberry Oatmeal
Correct answer: He probably doesn't care
8. What is his favorite movie?
Samuel: Apple Dumpling Gang #1 and #2
Jacque: Gunfire (meaning Support Your Local Sheriff)
Calista: The gunfighter (same as Jacque, we recently bought this movie)
Correct answer: Apple Dumpling Gang #2
9. What is his favorite song?
Samuel: He likes a lot
Jacque: I'm so glad when daddy comes home
Calista: I'm so glad when daddy comes home
(They must've been practicing this song for Father's Day )
Correct answer: He does like a lot
10. What color are his eyes?
Samuel: Blue and greenish
Jacque: Green
Calista: Blue
Correct answer: Blueish-greenish
11. What size of shoe does he wear?
Samuel: Around 19 or 20
Jacque: 12
Calista: Really big
Correct answer: 10
12. What is his favorite thing to do with me?
Samuel: Everything
Jacque: Play Alligator
Calista: Give me piggyback rides
Correct answer: Everything - Alligator, slugly ug, evil lion, goozling the gizzard